Ανακαίνιση μπάνιου Αθήνα

Η ανακαίνιση του μπάνιου (Υδραυλικοί Αθήνα) σας μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο την καθημερινότητά σας αλλά και να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας. Για να μην ξεφύγει το συνολικό κόστος καλό είναι να θέσετε κάποιες προτεραιότητες από την αρχή. Βέβαια το κόστος εξαρτάται από το αν η ανακαίνιση του μπάνιου σας θα είναι γενική, όπου φυσικά το κόστος είναι μεγαλύτερο, ή μια πιο μερική μόνο στα βασικά στοιχεία του μπάνιου σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε με τι τρόπο θα ξοδέψετε τα χρήματα σας ώστε να κάνετε την μέγιστη δυνατή οικονομία.

Ο προϋπολογισμός σας είναι εκείνος που θα καθορίσει το μέγεθος της ανακαίνισης μπάνιου. Μία ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε γενική είτε μερική. Αυτό εξαρτάται από το διαθέσιμο ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε. Γενικά όμως, οι εργασίες που μπορούν να γίνουν σε μια ανακαίνιση μπάνιου είναι οι παρακάτω:

Εργασίες σε μια ανακαίνιση μπάνιου Αθήνα

 

  • Αλλαγή Υδραυλικών & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Αθήνα
  • Αποξήλωση παλιών επίπλων & ειδών υγιεινής Αθήνα
  • Απομάκρυνση μπαζών Αθήνα
  • Σχεδιασμός νέου μπάνιου με γνώμονα τη λειτουργικότητα Αθήνα
  • Τοποθέτηση νέων επίπλων και συσκευών Αθήνα
  • Τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου Αθήνα

Αλλαγή Υδραυλικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Αθήνα

Οι εργασίες αυτές είναι πολυδάπανες και δύσκολα θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον. Εάν δεν είναι απαραίτητο να τροποποιήσετε κάτι, απλά μην το κάνετε. Αλλαγές στις υπάρχουσες ηλεκτρολογικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν επιπλέον εργασίες. Οι υδραυλικές εργασίες από την άλλη μεριά είναι ευκολότερες επειδή οι σωλήνες βρίσκονται κάτω από το δάπεδο.

Αντικατάσταση παλιών επίπλων και ειδών υγιεινής Αθήνα

Αλλαγές όπως αυτή του νιπτήρα και της λεκάνης της τουαλέτας είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Ακόμη και ένας παλιός νιπτήρας  ή λεκάνη μπορεί να ξαναγίνει εύκολα και πάλι σαν καινούρια.  Στην αγορά θα βρείτε τουαλέτες και νιπτήρες σαν σετ ή ξεχωριστά. Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Προσοχή όμως, αυτά που θα αγοράσετε, για να πετύχετε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά.

Εγκατάσταση Ντουζιέρας ή μπανιέρας

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Ντουζιέρα ή μπανιέρα; Οικογένειες με μικρά παιδιά θεωρούν την μπανιέρα καλύτερη και αρκετά πιο χρήσιμη λύση. Αντίθετα, σε σπίτια που κατοικούν ηλικιωμένοι άνθρωποι ή παιδιά μπορεί να είναι πιο βολική μια απλή ντουζιέρα. Σε κάθε περίπτωση η ντουζιέρα ή η μπανιέρα είναι το σημείο αναφοράς ενός μπάνιου.  Ακόμη και ένα μικρό ντους μπορεί να γίνει με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις εξαιρετικό.

Αντικατάσταση Πλακιδίων για Ανακαίνιση μπάνιου

Η αλλαγή στα πλακάκια μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη γενική εικόνα του μπάνιου σας. Πλακάκια από πέτρα, πορσελάνη, γυαλί κ.ά. μπορείτε να βρείτε σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Τα πλακάκια με υφή πετρωμάτων είναι τα πιο συνηθισμένα

Το μέσο κόστος τοποθέτησης πλακιδίων από επαγγελματία είναι περίπου στα 9€/ m². Αξίζει να προσλάβετε έναν επαγγελματία τεχνίτη για την τοποθέτηση μιας και η ίδια η τοποθέτηση αξίζει περισσότερο από το ίδιο το πλακάκι.

Για  άμεση εξυπηρέτηση ή για ένα ενδεικτικό κόστος των εργασιών σχετικά με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2130905810 για να συζητήσουμε και να λάβετε μία ολοκληρωμένη προσφορά βασισμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

Μενού
Call Now Button